COMMERCIAL

TGS Headquarters Renovations

Client: The Green Solution            Size: Two Stories + Basement  ::  64,250 GSF          Location: Denver, CO

Incorperating the organic nature of the brand throughout operational and training spaces

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary, I throw myself down among the tall grass by the trickling stream; and, as I lie close to the earth, a thousand unknown plants are noticed by me: when I hear the buzz of the little world among the stalks, and grow familiar with the countless indescribable forms of the insects and flies, then I feel the presence of the Almighty, who formed us in his own image, and the breath

View Video

Other Projects

Urban Air Trampoline Park

COMMERCIAL

Canvas Headquarters Renovations

COMMERCIAL

Canvas Writer Square Branch

COMMERCIAL

TGS Retail – Pueblo

COMMERCIAL